Dah terjah Kan , Jom Follow-->Follow | Dashboard
♥ TheCupCake ♥





Maharaja Lawak Mega ( JUMPE DISANA)
Thursday, 22 December 2011 | 23:07 | 0 comments
assalamualaikum :)
   okeyy kwn-II tgok gmbr niyy , hahaha , MLM (Maharaja Lawak Mega). pada 23.12.2011 , buat kat JB ,stadium tertutup MBJB , wow , hahaha , amek pas masuk kol 9:30pagi , tpi korang tahu tak wany dtg kol bpew ? gler tak gler , 10:30 meyhh , hahaha , dtg dtg jep , ta der org :'( , dah patah balik taw , nak balik rumah lahh kan , dgn kecewa nyerrr tak dpt pas masuk , wany gi ngn akak wany , hmm , nak patah balik tuh , ade abg baju merah , panggil wany ngn akak wany , dye tnye nak tiket . wany dgn senyum senyum , dah semesti nyerr nak kan . hahaha , abg tuh bgi 2 tiket kat wany , 2 tiket kat akak wany , wow , best nyerrr , excited nak gi , hahahaha , tak sngka dpt tiket taw , last2 minit :) . then dah dpt tiket , teros balik lahh , rehat rehat rehat , mlm bru gerak , yeaahhhh :) jom join wany , kita hello2 , then jumpe lahh , hahahaha . -pompuan je-
okeyy nmpk tak gmbar atas ^ niyy , yeaahhh ! wany minat saehu :)
wany gi MLM (Maharaja Lawak Mega) pon sbb nk tgok saehu jelaa ,
yg lain wany tak minat , copcop , 1 lagi wany minat ,
boboi :) , hahahha , cpe cpe gi , JUMPE DISANA :)
hahahahhaa , tak knl pon serbu -,- , okeyy lahh , tuh jelaa nak cter niyy , hahaha
niyy pon dah agak berjelar , hahaha , byebye semua , jumpe disana .

#STADIUM TERTUTUP MBJB JOHOR BHARU :')

Older Post | Newer Post