Dah terjah Kan , Jom Follow-->Follow | Dashboard
♥ TheCupCake ♥





Hari Yang mendebar Bagi Umat PMR-2011- (Result)
Tuesday, 20 December 2011 | 18:05 | 0 comments
Assalamualaikum :)
hai awk , hai comel , wany seram niyy , ayoo yoo .
Result Kuar Ecox , apee mau buat , berdebar2 gler seyhh ,
ayah ckp , kalau gagal , KHAWIN, hahaha , wany takot lahh MT wany Fail :(
hmm , berdebar2 niy nk amek result ecox , pehh seram gler kan , kan kan .
tpi tak pelaaa , pas amek result , mama ajak pi jusco , beli bju untuk dinner nty ,
hahahaha , sporting kan , dah lahh tak tahu result dpt apee , kalau fail ,
mama ckp mama cubit nty , adoyy , sakit seyhh . buat budak2 PMR ,
korang mzty seram n berdebar2 kan , ayokk ayokk .
hehehe , hah ! baru nk berdebar result nk kuar , kalau tak enjoy jelaa kan .
hahahaha . pas niyy yg fail , menangis lahh ,
sebelum niyy , jgn harap korang nak nangis kan , enjoy jelaa keje korang kan .
hahahahaha . okeyy cool bebeh . kenyet mata cikit ',) , hehe , atototot -comey nyerr-
hmm , adoyai , wany ckp org lebih , tpi wany pon sama lahh mcm korang , hahaha .
pape pon tetap berdebar lahh , kalau fail , wany ikhlas jelaa :( , pasrah jelaa .
apee nak buat kan , salah sendiri , knp tak buat btol2 kan .
hmm , kne mara ? tak kod , paling2 mama n ayah bebel smpai tak henti2 .
hahahaha , dyowg yg penat nty , bebel bebel je keje nyerr .
kenyet mata cikit ,') , hahaha , okeyy good . k.laa niyy jelaa nak story , bubyee semua .
-THANK-

Older Post | Newer Post