Dah terjah Kan , Jom Follow-->Follow | Dashboard
♥ TheCupCake ♥





(: 23.12.2011----24.12.2011 :)
Friday, 23 December 2011 | 23:27 | 0 comments
(: assalamualaikum :)
hye korang , pada 23.12.2011 kn ade maharaja lawak mega kt JB ;)
okeyy tidak buang masa , wany pergi :) , yeaahh    .
hahahaha , apee pon cannot , okeyy sbelum pintu bukk , wany ke khemah depan tuh ,
ade lahh nyanyi-II , artis AF and kmpulan ANJE :)
tahu tak artis AF cpew yg ade . hahahah , aril , adira n hafiz .
lain gler taw muka adira , comeyy gler , putih pulk tuh .
woowww    , dah lahh wany kt depan-II , hahaha , nasib baik tak suruh naik atas pentas .
okeyy wany dpt beg wrne merah , tahu tak cpew bgi , hafiz bgi woohh , hahaha , 
berebut semua nk beg tuh , last-II wany dpt jugak .
first akak wany dpt dulu sblum wany , akak wany kne sambung lagu yg di nyanyi kn oleh aril .
hahahah , best seyhh , wany tak dpt pulk , aril gi kat akak wany :'( , so sad .
hahahaha , pape pon memmg best , nak snap pix pon tak dpt taw , ade lahh 1 2 gitu ,
fone btery low pulk , adoyai , rugi btol . grrrrrrrrrrrrr
hmm , pape pon SAEHU dpt pi final , yeeahh . suke gler wany taw SAEHU dpt pi final ,
minat gler ngn SAEHU , hmm , wany tahu korang tak suke SAEHU kan .
sebb dye dri endon . hmm , apee msalah nyerr , adoyai -,-
pape pon wany tetp minat gler kt kmpulan SAEHU ,
tak suke . #pi jauh-II lahh .
okeyy maharaja lawak mega dah abes , kol 12 mlm , ffuuhhhh ,
penat-II , hahahahha , malang gler seyhh , balik tuh ayah wany tak nak amek :'(
sedih gler , dah lahh penat , sakit prot , masuk angin , coz tak mkn 1hari , 
excited nk pi maharaja lawak mega smpai tak mkn :( , last-II balik baik teksi ngn akak ,
sedih seyhh , okeyy bpew minit nyerrr , smpai umah sudaahhh , troz baring-2 ,
text boyfrennggg kita , then bpew minit nyerrr , tidur , #tak mkn taw ,
minum pon tak , mkn pon tak , apee nak jdi lahh , adoyai -,-
hmm , okeyy wany sadar kol 5:02pagi , dlm 2minit nyerr , wany muntah-II .
weeuukkkkk :P , apee pon cannot , hah tuh mkn dye , tak mkn kan dah muntah-II .
hahahahaha , then tak tidur pon , kol 7lebih , boyfrengg text wany , okeyy wany text text text .
then bpe minit nyerrr , dye nk chaooww , pi main futsal , okey gud luck :D
hehehe , okeyy teroz smbung tidur , penat tak ilang-II niyy , hehehe
kol 11 bgun , troz ngadap TV tgok CONAN , kol 12lbeh baru ngadap lappy :)
fffuuuhhhh , pening tak ilang-II , pape pon wany tak nak sakit ,
wany kuat , wany lawan semua niyy , wany tak nak org ckp wany lembek . 
wany kuat kan diri , kemas umah semua , then ngadap lappy balik . yeeahhh .
hahahaha , kuat kan saya , lalallaala , wany cuba elak dari penyakit ,
demama ? oohhh , memmg jarang lahh wany demam , mkn ubat ? wwohhh , 
memmg tak lahhh . benci aahh sakit , nty mkn uba mcm2 kan . weeekkkkkk .
suke pulk :P , okeyyy wany ase dahh okeyy  , pening pon dah ilang cikit .
alhamdulillah :D , hmm , okeyy lahh tuh jelaa nak story .
niyy pon dah pnjng dah , apee pon cannot -,-" aahhh ,
okeyy bubyee semua , take care , iloveyou , hahaha , kenyet mata cikit ;)
okeyy good :) , byebey , wsalam .
 -THANK-



Older Post | Newer Post