Dah terjah Kan , Jom Follow-->Follow | Dashboard
♥ TheCupCake ♥





cara-cara-cover-malu
Tuesday, 14 February 2012 | 01:02 | 0 comments
kalaw tersepak batu : jangan terus bangun,sebaliknye korang baring dan terus berguling2 hingga jauh dari pandangan orang laen.lepas tu baru bangun bile orang xde
kalaw tersepak basikal : cepat2 naik basikal korang semula dan jatuh lah lagi sehingga berkali2 supaya orang ingat korang sedang buat lawak
kalaw terjatuh tangga : terus bersilat seolah2 korang dirasuk ataw sedang berlawan dengan hantu ataw makhluk halus.heee
kalaw terjatuh dalam longkang : pungutlah sampah yang ade kat dlm longkang tu sambil marah2 dengan suare yg kuat,pasti org laen akan anggap korang seorang yang prihatin terhadap kebersihan
kalaw jatuh ketika naek bas : jerit lah kuat2 'oi,ape maen tolak2 ni??xboleh sabar ke?' walaupun xde orang kat belakang korang.
kalaw terjatuh di depan bustop : terus buat2 pengsan sampai ade orang tolong korang.klaw xde gak baring lah sampai malam sampai xde orang.tu lah mase yg sesuai tok korang bangun.
kalaw jatuh tergelincir : tarik lah kawan2 ataw sesape yg berdekatan korang untuk jatuh bersame2 supaye xde lah korang tanggung malu sorang2. *u jump i jump.hee
cara-nak-kantoikan-si-dia
| 00:54 | 0 comments
Assalamualaikum..

Acecehh.Tgk tajuk entry tu pwn dah tahukan?Korang sure ke bf/gf korang setia?Pasti?100%?Depan korang boleh lah.Kalau belakang korang?Korang xnampak kan?Meh sini fana share sikit cara nak kantoikan bf/gf korang setia atau tidak.

Bf / gf korang ada facebook?Kalau ada bagus.Senang je.Korang buat akaun baru.Letak gambar hensem2 cun2 kasi kaw2 sikit.Then korang add bf/gf korang.Bila dia dah approve,mula lah.heee.Korang mula lah tegur dia pelahan-pelahan.Okey.Then korang g kacau bf/gf korang tu.Mula2 chatting.Tengok sama ada dia melayan atau tidak.Kalau dia layan dan melebih2 tu paham2 sudah.Ayat mcm nak mengusha korang je tu makna nya dalam hati ada niat lain tu.Terus melayan dia.Sampai dia terkantoi sendiri.Kalau dia xmelayan tu,makna nya dia setia.Bertuahnya korang.

Beli nombor baru.Tak pown g cilok nombor sape2.Then kacau bf/gf korang.Mula2 miskol.Then hantar mesej mcm ni? 'Nak tanya ni,ni sape ek?Sebab nombor awak ada dalam fon saya' kui3.heee.Then kalau dia reply dan melayan korang,sah2 dia xsetia.Tapai xbermakna die reply dia xsetia.Korang tgk lah cara dia mesej.Kalau dia kowl,korang bagi orang lain jawab.sebab nanti diowang tahu suara korang.hahaha

Pasang spy.Sorang pown cukup.Spy xbergaji.Kot duet korang banyak,bagi lah gaji singgit dua ringgit.Berbaloi.hahaha.maun spy korang tu bengang.okey.Suh spy korang tu intip bf/gf korang.Ikut jejak diowg.Ikut je.Tapi jgn lah sampai bf/gf korang g toilet,spy korang pown sama masuk toilet.Kalau sama jantina xpe.Korang pown kene lah selalu ambil tahu bf/gf korang pegi mana.Keluar dengan sapa.Orite??

Tips2 ni sekadar dikongsi bersama.If xsuka tips ni xpayah lah ikut.Ramai kowt yang buat mcm ni kan?Bukan meragui kesetiaan dia,tapi untuk kepastian.Tidak ada kene mengena dengan yang hidup ataupun mati.If 3step kat atas tu dijalankan dan korang yakin yang bf/gf korang xsetia,pandai2 korang lah.Dah maca doktr cinta pulak.hahaha.


Older Post